Teorihjelp

ABC Trafikkskole i Kristiansund

Teorihjelp

Da trafikalt grunnkurs ble innført i 2005, forsvant sakte, men sikkert teorikursene - dessverre! Nå skulle hver enkelt få lese selv og ta ansvar for teorien selv.

Men det er faktisk ikke alle som klarer å lære seg teorien på egen hånd. Av ulike grunner. Gjennom årene ser vi stadig flere som sliter og kaver med teorien. De stryker gang på gang, blir frustrert, det blir dyrt og noen gir helt opp. Vi har lister med elever som er "ferdig kjørt", men som strander på teorien. 

Derfor innfører vi nå teorihjelp. Dette blir et kurs som ikke er nevnt i lærerplanene, så vi står faktisk helt fritt til å ta opp de temaene dere selv ønsker. Vibeke på kontoret har jobbet mye teori individuelt med våre elever for å "få dem gjennom" og nå har hun bedt om å få holde dette kurset. 

Vi tar forbehold om minst 4 deltakere, og helst ikke flere enn 12. Tar utgangspunkt i to samlinger mandag og onsdag samme uke, justerer tidsbehov hvis nødvendig. Og hvem vet, kanskje oppnår vi mer enn bestått teoriprøve? Det er nemlig ikke feil å kunne litt teori ute i trafikken heller.

Velkommen

Flere nyheter

Førerprøver, endringer og ventetid

Les mer

Lett mc

Les mer

Mellomtung mc

Les mer

Tung mc

Les mer

Tilhenger

Les mer

Trafikalt grunnkurs

Les mer

Vis alle
Messenger